De Kasteellopers uit Vorselaar hebben met hun 1e biermarathon 3.595 euro ingezameld voor Artsen zonder Grenzen. De cheques werden vrijdagavond in Vorselaar overhandigd door Louis Hufkens. Die liep in de biermarathon in Vorselaar zijn 170e marathon.



Louis Hufkens : 'Tijdens het gezellig samenzijn van de Kasteellopers volgt de apotheose van de 1e Biermarathon van de Benelux en het volbrengen van de Louis Hufkens 170e marathon voor het Goede Doel.

Samen hebben zij in 2012 hun 3e Marathon en 170e Marathon ten dienste gesteld van A.Z.G., niet alleen de Kasteellopers en Louis A.Z.G. zouden sponsoring zoeken tijdens de aanloop naar 16 september maar ook iedere marathonloper zou enkele euro's bijdragen voor het Goede doel via zijn inschrijvingsbedrag.

Rene Jacobs en Louis Hufkens bedankten alle medewerkers/helpers, en het bestuur van de Kasteellopers voor hun inzet, ook ging er een speciale dank naar het  Kempisch gerstennat de Trappist Westmalle : zij werden geprezen voor hun hulp aan dit initiatief.

Zo konden Louis Hufkens, voorzitter Rene Jacobs, het bestuur van de Kasteellopers en de Sporters voor Artsen Zonder Grenzen trots 3595 euro  overhandigen aan Artsen Zonder Grenzen.

Foto's :
  samen trots rond de cheques en het logo van ARTSEN ZONDER GRENZEN (foto 1)

Foto 2 : Hufkens AZG, Georges voorzitter sporters AZG en Rene Jacobs voorzitter kasteellopers.